Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

1) Αν μπορούσαμε να συμπυκνώσουμε  τον πληθυσμό της γης σε ένα χωριό ακριβώς 100 ανθρώπων ,με όλες τις αναλογίεςνα παραμένουν ίδιες, θα έμοιαζε κάτι με αυτό:¨Θ υπήρχαν :¨
57 Ασιάτες
21Ευρωπαίοι 
14 από τοΔυτικό Ημισφαίριο--Βόρειο και Νότιο
8 θα ήταν Αφρικανοί
52 θα ήταν γυναίκες 
48 θα ήταν άντρες
70 θα ήταν μη λευκοί
30 θα ήταν Χριστιανοί
89 θα ήταν ετερόφυλοι
11θα ήταν ομοφυλόφυλοι 
6  άνθρωποι θα κατείχαν το 59% του παγκόσμιου πλούτου
80 θα ζούσαν σε συνθήκες κάτω απ'το κανονικό
70 δεν θα ήταν σε θέση να διαβάσουν 
50  θα υπέφεραναπό υποσιτισμό

ΕΝΑΣ(1)Θα επρόκειτο να πεθάνει 
ΕΝΑΣ-1-θα επρόκειτο να γεννηθεί
ΕΝΑΣ(ΝΑΙ ΜΌΝΟ ΈΝΑΣ)  Θα είχε Πανεπιστημιακή μόρφωση
ΕΝΑΣ(ναι μόνο ένας)θαείχε δικό  του κομπιούτερ

Όταν ,λοιπόν  ,κάποιος δει τον κόσμο υπό μία τετοια συμπιεσμένη άποψη,η ανάγκη για αποδοχή ,κατανόηση και μόρφωση γίνεται εκθαμβωτικά προφανής

Και επομένως....
----Αν έχετε φαγητό στο ψυγείο,ρούχα πάνω σας ,μια στέγη πάνω απ'το κεφάλι σας και ένα μέρος να κοιμηθείτε, είστε πιο πλούσιοςαπό το 75% αυτού του κόσμου.

-----Αν  ξυπνήσατε σήμερα το πρωί  με περισσότερη υγεία απ'ότι αρρώστια,είστε περισσότερο ευλογημένος από το ένα εκατομμύριο που δεν θα καταφέρει να επιβιώσει αυτήν την εβδομάδα.

------Αν  εχετε λεφτά στην Τράπεζα,στο πορτοφόλι και μερικά ψιλά κάπου σε μια άκρη ,είστε μεταξύ του κορυφαίου8% τ ου πλούτου  αυτού του κόσμου.
----Αν πηγαίνετε στην εκκλησια χωρίς να φοβάστε ότι θα σας παρενοχλήσουν ,θα σας συλλάβουν ,θα σας βασανίσουν ή θα σας σκοτώσουν,είστε περισσότερο ευλογημένοι από τρία δισεκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο.
---Αν δεν έχετε ποτέ βιώσει τον κίνδυνο μιας μάχης,την ερημιά του εγκλεισμού,την αγωνία των βασανιστηρίων ή το μαρτύριο της λιμοκτονίας , είστε σε καλύτερη μοίρα από 500 εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο.

----Αν οι γονείς σας ζουν ακόμη και είναι ακόμα παντρεμένοι μαζί,αρχίζετε να αποτελείτε ...
σπάνιο είδος.
----Αν μπορείτε να κρατήσετε το χέρι κάποιου, να τον αγκαλιάσετε ή ακόμα και να τον ακουμπήσετε στον ώμο,είστε ευλογημένος γιατί μπορείτε να προσφέρετε θεραπευτική επαφή.

---Αν μπορείτε να κρατάτε το κεφάλι ψηλά με το χαμόγελό στο προσωπό σας και είστε πραγματικά ευγνώμονες,είστε  ευλογημένος  , γιατί  η πλειοψηφία μπορεί κι όμως οι περισσότεροι δεν το κάνουν.

----Αν μπορείτε να διαβάσετε αυτό το μήνυμα ,έχετε λάβει ια διπλή ευλογία,γιατί κάποιος σας σκεφτόταν και είστε περισσότερο ευλογήμένος από δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο που δεν μπορούν ούτε να διαβάσουν.

-----Καθώς διαβάζετε αυτό το μηνυμα  και σας υπενθυμίζει  πώς είναι η ζωή στον υπόλοιπο κόσμο,αναλογιστείτε απλώς πόσο ευλογημένοι στ'αλήθεια είστε!!!

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ***ΠΗΓΗ ΑΓΝΩΣΤΗ   !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου